Erikssonfelicia!

2013 - sammanfattningen

2013 har varit ett helt otroligt bra år, det började med en vår fylld av massvis med festande, det var lokalfest efter lokalfest, alltid lika lyckat, alltid lika full hehe.... 

Sommaren bjöd på en massa av jobb och festandet fortsatte, 18års dagen närmade sig och det vaknades utgång som inte slutade på mitt bästa sätt. Medeltidsdagarna bjöd på otroligt bra minnen, folk och ja massa annat, riktigt kul vare. ett plus var väl att man var 18 och fick gå ut med alla andra liksom, haha

Sommaren var varm konstant och kanske en vecka av regn sammanlagt på 3 månader typ, helt sjukt, men eftersom man jobbade och inte hann njuta av det såååå, what better way then boka en sista minuten till Turkiet, landet av värme! Så i början av september tog jag och emma vårt pick och pack och drog oss till Turkiet i en vecka. Blev löjligt brun, träffade massa nytt folk, drack alldeles för många drinkar och hade det så läskigt jäkla bra faktiskt!! 

Strax därefter, närmare bestämt, 1 vecka. Drog jag med min älskade klass till Baaaarcelona, blev ännu lite brunare, badade ännu lite mer i det klarblå havet, drack lite äckliga sangria, jelly shots, champagne drinkar, mojito och allt som man fick tag i nästan, tog lite för många turistbilder (alltid bra att ha).

Efter det så drog jag mig till Köping för att..... Tatuera mig!!! Något jag längtat efter hur länge som helst och äntligen skulle det ske liksom! 

Sen hände det, något jag väntat på sen jag visste hur man fick köra bil, jag tog mitt körkort, jag tog steget ut i vuxenlivet, herregud vilken känsla alltså, ni som inte tagit körkort ni kommer aldrig förstå befrielsen, lyckan ah asså allt positivt i dom orden "grattis till körkortet!" herregud

Nu på hösten har festerna varit lite lugnare, men blivit utgång på Halloween då jag var typ nån sorts av docka, sen utgång på Strömpis och även utgång i Arboga på juldagen! 

Kan sammanfatta detta år som ett av de bästa hittills, 2014 kommer bjuda på Åre, Malta, studentgrejer, Spanien osv. Så är grymt jävla taggad på det året också kan jag lova, LETS DO THIS!!!!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas