Erikssonfelicia!

januari - juni

Här kommer en lite mer ingående resume på året som gått, vi börjar med januari till juni. 

Våren bjöd på många fester här och var mycket folk, alkohol, dans och ganska mycket tabbar, men vad gör det om hundra år! 
De första dagarna på året spenderade jag i Örebro med Pernilla och jag tog ÄNTLIGEN första tuggan på en cheeseburgare, att det bara skulle ta 17år! 
Jag åkte till Eskilstuna till min älskade Evelin som jag inte träffat sedan vi gick i 6an, helt sjukt att äntligen få träffa henne.
Vi i klassen hade fortfarande vårt UF-företag (fun for you) som vi kämpade tappert med, sålde fika och hade ett barndisco den våren, temat "maskerad" själv var man en ängel. 
Vi hade grillkväll med klassen som slutade i storartad fylla och grillen vägrade fungera på ca 2timmar haha. 
Denna vår opererade även min mamma dit sin stomi (enklare förklarat "påse på magen") Även min pappa genomgick en operation då han bytte ut sin höftkula, familjen kry här, men så vi spenderade några timmar på sjukhuset genom att ge sällskap til mina päron! 
Var på köpingsyran med Amela, Agge och Sofie, svinkul att åka karuseller, mindre kul att vara 17 så man inte fick gå in på öltältet! 
Åkte även till Sjötorp med min syster och hennes pojkvän för att hjälpa till och jobba på Sjötorpsdagarna, sjukt mycket folk, varmt och ja underbart roligt!
Vi festade dagarna innan skolavslutningen, jag lyckades välta en fåtölj och fick blåmärken och skrapsår på hela knänen, har tillochmed fått ärr av det, FAN SÅ SNYGGT OCH SMART FELICIA!!!!!
Mitt älskade kusinbarn Tuva kom till världen så fick träffa henne när hon endast var 2veckor gammal, underbara filur! 
Vi var i Göteborg och Norrköping med klassen gbg för TUR-mässa å shopping & Norrköping för Kolmården. 
Jag slutade andra året på gymnasiet och spenderade kvällen med ett gäng sköna människor, massssssor av alkohol och skratt, ett år kvar tänkte vi då, mindre äre nu så! 
Min syster flyttade till Västerås så var hon henne för shopping, käk på hennes jobb och ja bara massa kvalitets tid. 
Karnevalen var på stan som vanligt och för engångsskull tog jag mig upp för att kolla på den! hahaha 
Var på Västerås Cityfestival med Emma, Mia, Cassandra, Alex å Mårten, bra musik, bra människor, en bra kväll helt enkelt. Dagen efter var jag barnvakt till mitt andra kusinbarn, älskade Levi, underbar unge detdär!! 
På midsommar kom min solstråle Sofie upp till Arboga så vi spenderade en vecka tillsammans, massa prat och som alltid, festande hehe

Har säkerligen missat något, men ungefär såhär såg min vår ut, massa annat har självklart hänt, men vore ju kul om ni ens orkar läsa igenom det jag skrivit nu! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas