Erikssonfelicia!

Juli - December

Då har vi kommit till den sista delen av detta års resume. 

Fortsatte jobba som vanligt under sommaren vilket jag gjorde till slutet av Augusti. 
I Juli fick vi besök ifrån Australien, Lyndon Lewis var det som var här på en liten visit. Jag fyllde 18 i början av Augusti, firade med utgång som slutade kanske som det ska sluta, du fyller bara 18 en gång i livet tänkte jag! hahah 
Spenderade alldeles för mkt pengar på alkohol och gick ut nästan varje dag på medeltidsdagarna, men why not liksom? 
Gick ut på sista fredagsklubben med min älskade Danny och massa annat folk
I Augusti eller september gjorde jag också risk tvåan, alltså halkan. I början av September tog jag och Emma vår pick och pack och drog oss till Turkiet i en vecka, så jäkla välbehövligt!!!! 
Kom hem och efter en vecka hemma drog jag till Barcelona med min älskade klass i 5dagar, så jäkla bra månad detdär alltså! 
I Oktober lyckades jag ta mitt körkort, sån befrielse, några dagar strax innan dess så hade jag även märkt min kropp med två st vingar en på vardera arm, äckligt nöjd! 
Gick även ut på Halloween som någon typ av docka eller något sånt... 
November hände det inte alls mycket faktiskt, eller inte vad jag kommer ihåg, gick ut en vända på strömpis annars gjorde jag inte mer än ägna mina helger till en massa Handboll, lovely!!
December, gick ut på Juldagen med underbara människor, firade julafton med min underbara familj, gick i skolan, hade handboll, första studentfesten som var så jäkla lyckad (eftersom inget gick sönder, hehe)
Nu är det ju Nyår, kan ju inte ge er en utvärdering ännu av denna underbara händelse, men kan ju säga såhär, har fått hem min Danny och vi ska väl snaaaart röra oss mot emma där vi fortsätter the party! 

Det som även hänt detta år är att jag själv börjat spela handboll igen, i Köping IS Damer, sjukt nöjd med mitt val av lag och trivs otroligt bra för det är ett härligt gäng brudar som verkligen njuter av att få spela handboll! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas