Erikssonfelicia!

En vecka kvar

Nu är det Söndag igen och TVÅ veckor har gått. Har hunnit ringit i FaceTime med Mamma, Pappa, Danny, Sandra, Hanna och Johan, åååh saknar alla så nedrans mycket nu. 
I veckan har jag varit sjukt både onsdag och Torsdag och drog hem tidigare i Onsdags...
Men i Fredags chillade vi, drack, spelade spel oså här hemma sen drog ja, pullan, Felicia, Dao och Albin ut i Paceville sen igår så sov vi halva dagen, gick till donken för lite bakiskäk och sen blev det att sova resten av delen av dagen också, sen på kvällen så spelade vi lite kort och tog det lugnt och avslutade kvällen med film tsm med Dao, pullan och Albin. 
Nu idag har hela gänget varit på utflykt faktiskt. Vi drog till Mdina som är den gamla huvudstaden och en jätte gammal stad med massa små gränder, himlans mysigt faktiskt. En rejält lång busstur både dit och hem bara, menmen, helt klart värt det! Vi gick också i någon liten labyrint där dom visade hur man torterades förr i tiden, heeeelt sjukt!! Lyckades bli skrämd av en stackars kille som bara stod och kollade på en utställning, började väl böla lite smått, men överlever! 

Ikväll tror jag vi skulle dra iväg å spela biljard och sen vet jag inte om det blir då party eller bara att ta det lugnt och ladda batterierna till den sista veckan, helt sjukt hur fort det går :( 

(lånade en dator att blogga från för internet suger så därför har jag inga bilder att bjuda på just för tillfället) 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas