Erikssonfelicia!

Besked från ving

Har gått hela veckan och väntat på detta besked ifrån min intervju på ving som jag var på i måndags.
Nu har mejlet äntligen kommit, JAG HAR FÅRT JOBBET!!
Det här är så himla sinnessjukt, är så i chock, gråter, skrattar och kan bara inte sluta le, en dröm som går i uppfyllelse!!

Så i februari drar jag till Cypern för lite Lollo och bernie school och sen äre väl dags antar jag, nu ska jag ha en mysig fredagskväll med mina föräldrar och bara smälta detta!

Tusen tack för allt stöd alla fina människor där ute😘

Intervju på ving

Igår kväll tog jag tåget till Sthlm för att spendera kvällen med jullerull, inväntade henne som jobbade, sen handlade vi en massa gott och drog hem till henne för att kika på paddan lite.
Imorse började dagen helt förfärligt vill jag lova, på tunnelbanan drog jag av mig nästintill alla kläder för jag började kallsvettas och kände att nu spyr jag... Jotack, nerverna började komma ifatt mig!
Idag var stora dagen, min intervju på ving.
Började morgonen med lite information om företaget, anställningsvillkor osv.
Sen blev det en liten speeddate där vi fick två frågor ställda där vi skulle svara vårt bästa.
Sen blev vi indelade i grupper för att ha vår presentation om ett resmål, gick väl helt okej för min del, kom ihåg det jag skulle säga oså :)
Sen blev det lite påståenden vi skulle svara på i gruppen och sen var det bara att gå ner igen, sitta och vänta och hålla på att dö av hjärtklappning, efter en lååååång väntan så blev det äntligen dags, besked om ifall man gått vidare till de personliga intervjuerna eller ej... Alla samlades i konferensrummet och dom förklarade allt och sen smällde de upp alla namnen på de som fick vara kvar, och DÄR STOD MITT NAMN 😃
Lite lunch i magen och lite mindre hjärtklappningar senare så vare dags för intervjun.
Nu sitter jag på tunnelbanan påväg mot Julia igen och har en väääääldigt lång vecka om väntar mig, då jag måste invänta svar ifall jag får jobbet eller ej!
Får jag jobbet och tackar ja så väntar Lollo och bernie school i februari 😃

Spännande planer på ingång

Det var då väldigt längesen jag skrev något här, kanske dags å börja igen...

Jahaja, mitt liv rullar på som vanligt med att varva mina vardagar med jobb, handboll, pojkvännen, familjen och vännerna.
Men nu börjar det faktiskt hända lite saker i min vardag, fick ett väldigt spännande mejl för ca 2 veckor sedan och har sedan dess varit helt borta i tankegångarna, är så himla spänd och nervös inför detta, kommer berätta mer för er när det väl har hänt redan oså!
Men kan ju säga att mina dagar går åt till att planera ihop någon bra presentation, samla mina nerver och inte balla ur av lycka varje gång jag tänker på denna möjlighet som står som en vidöppen dörr framför mig!

Ska göra mitt bästa denna dag och har intalat mig själv med hjälp av allt stöd att mer än så kan ingen begära, antingen går det eller så gör det inte det helt enkelt!

Håll tummarna för mig nästa vecka!!

Upp