Erikssonfelicia!

Intervju på ving

Igår kväll tog jag tåget till Sthlm för att spendera kvällen med jullerull, inväntade henne som jobbade, sen handlade vi en massa gott och drog hem till henne för att kika på paddan lite.
Imorse började dagen helt förfärligt vill jag lova, på tunnelbanan drog jag av mig nästintill alla kläder för jag började kallsvettas och kände att nu spyr jag... Jotack, nerverna började komma ifatt mig!
Idag var stora dagen, min intervju på ving.
Började morgonen med lite information om företaget, anställningsvillkor osv.
Sen blev det en liten speeddate där vi fick två frågor ställda där vi skulle svara vårt bästa.
Sen blev vi indelade i grupper för att ha vår presentation om ett resmål, gick väl helt okej för min del, kom ihåg det jag skulle säga oså :)
Sen blev det lite påståenden vi skulle svara på i gruppen och sen var det bara att gå ner igen, sitta och vänta och hålla på att dö av hjärtklappning, efter en lååååång väntan så blev det äntligen dags, besked om ifall man gått vidare till de personliga intervjuerna eller ej... Alla samlades i konferensrummet och dom förklarade allt och sen smällde de upp alla namnen på de som fick vara kvar, och DÄR STOD MITT NAMN 😃
Lite lunch i magen och lite mindre hjärtklappningar senare så vare dags för intervjun.
Nu sitter jag på tunnelbanan påväg mot Julia igen och har en väääääldigt lång vecka om väntar mig, då jag måste invänta svar ifall jag får jobbet eller ej!
Får jag jobbet och tackar ja så väntar Lollo och bernie school i februari 😃

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas