Erikssonfelicia!

FREDAG

Idag äre Fredag gott folk!! 
Började dagen med att dra och shoppa lite med mamma och pappa på Ikea, jysk och ja alla inredningsbutiker i hela Örebro, blev kuddar, överkast & madrass till myshörnan, kuddar till min säng och även ett ljus som doftar Jordgubbe, så jäääkla härligt när man kliver in i rummet och det luktar sommar rakt igenom. 
Annars har jag fixat och donat i rummet, pluggat lite, käkat middag från Saigon och snart ska jag bege mig upp mot centrum för att kolla på Bio, The secret life of Walter Mitty. 

Studentkryssning

Har druckit alldeles för mycket, träffat så sjukt mycket kul folk, skrattat nå otroligt och ja herregud vilken kryssning!

Inflyttad

Nu ligger man här, i sin egna säng, i det nya rummet, i den nya staden, den nya lägenheten, ja känns lite som att allt börjar om på nytt nu faktiskt! 
Flyttat möbler, kartonger och allt annat i 12timmar idag, suttit i bilen fram och tillbaka mellan Arboga och Örebro x-antal timmar, så nu är man slut vill jag lova. 
Har fått iordning på det mesta i rummet, några kartonger med kläder kvar och sen bara en massa småplock med prydnader osv. 

hur underbart??

Vår lärare överraskade oss i Måndags för hon var så stolt och nöjd med oss, fick tårar i ögonen och tänkte bara om man blir blödig av sådant hur fan ska då studentdagen gå?

Torsdag

Har väl egentligen inget vettigt att berätta för er förutom att vi fått nycklarna så äntligen kan vi börja flytta in i Örebro. 
Har varit på praktik som vanligt, träning med mina änglar och sen drog jag över till Emma som även hon håller på och flyttar, vi bärde lite flytt och snackade om allt mellan himmel och jord. 
När jag kom hem har jag städat mitt rum, packat ihop de sista småprylarna, funderat lite kring flytten och bara tagit det lugnt. 

Ne mina vänner, roligare än såhär blir tyvärr inte!

Onsdag

Sista skoldagen innan looooov, Har dock två praktikdagar kvar....

Idag har man avklarat ett oförberett prov på engelskan, en argumentation på retoriken och checkat hockey, skidor och curling 
Annars då, i helgen flyttar vi allt över till lägenheten i Örebro, ska hets packa upp på Måndag så jag hittar allt till kryssningen, hoppas jag hinner det dock!

Ledig igår, åkte till köping & kirrade en tid för ifyllnad av tatueringen, kollade runt i affärer med mamma, drog en lunch på Max, träning med tjejerna, färgade håret och blev bjuden på mat hos Hanna & Johan. En toppen bra dag helt enkelt! 

Måndag

Skola som vanligt idag, fick en redovsining ur vägen, så nu är det väl bara 6 uppgifter kvar...

Trots detta sitter jag för tillfället och skriver detta, kollar kläder till kryssningen, kollar balklänningar, gör en fet lista på spotify, färgar ögonbrynen, funderar på att springa till ica för att köpa hårfärg, ja helt enkelt allt annat än att plugga, bra jobbat Felicia! 
Ne imorgon är det nya tag, går till skolan trots att vi inte behöver, ska beta av några uppgifter, sen mot köping och sen som vanligt träning med mina små underbara! 

Saknar turkiet, värmen, folket, glädjen, havet.
energi som fanns då får gärna komma tillbaka till min kropp!!

-

Rörigt i mitt huvud just nu, alldeles för mycket som händer på samma gång! 
Ska alltså flytta, åka till malta i 3 veckor, på studentkryssning, 100dagars festen, 100st skoluppgifter, ja för mycket på samma gång, vill bara gräva ner mig under täcket och sova i flera dagar, bara koppla bort från allt! 

 

Söndag

Helgen är över och har inte gjort ett dugg vettiga saker... skoja bara. I lördags så jobbade jag, brudarna kom över till mig för käka och mys på kvällen och under natten så körde jag folk från eskilstuna. Kändes väl sådär att man gick upp kring 6 på morgonen och kom inte hem förrän vid 4! 
Och dagen till ära har jag jobbat äääännu mer! Hämtade upp Tilde kring 11 och senare jobbade jag på ICA så äntligen får man andas ut och slappna av. 

Skoja igen... Ska göra en redovisning och en argumentation yeeeey just got to love my life right now!

Fredag

Alla hjärtans dag idag alltså, skojskoj! Men inte har min dag varit nå annorlunda för det, hade sovmorgon på praktiken så fick ta det sena tåget in till Örebro och var hemm redan strax efter 16, såååå skönt!! 
Känns så otroligt skönt att nästa vecka är sista veckan då jag behöver pendla till praktiken, dessvärre måste jag åka tåg till skolan 3 dagar i veckan haha... 

Men har iallafall hunnit att packa ihop det mesta i mitt rum, det som är kvar är kläder och sakerna i mitt sminkbord och otroligt nog har jag saker öööööverallt, hur nu det är möjligt... menmen. Sålde fåtöljerna idag så blev både 500kr och lite mer utrymme i rummet rikare. 
Ska ta och hoppa in i duschen, sätta på en ansiktsmask och bara ta det lugnt resten av kvällen.
Hoppas ni alla har haft och får en fortsatt toppen bra alla hjärtans dag! puss på er

Feminism

Jag kan nästintill ingentin inom detta och är heller inte så insatt fastän jag som tjej kanske borde vara det. Men självklart vill jag att det ska vara jämställt i samhället och att kvinnor och män ska ha samma lön. Men något mer än så tänker jag inte uttala mig för jag vill inte att någon ska misstolka mig. 

Däremot så blev jag ganska så illa berörd av det inlägg som Blondinbella slängde upp igår -- http://blondinbella.se/2014/02/gor-det-tydligt/
Och jag blev otroligt nöjd när jag läste det inlägg som två tjejer hade skrivit ihop, lite för att ställa Isabella mot väggen och även få henne att tänka om, som de betonar väldigt väl i texten så vill de inte att hon ska säga att hon är feminist nu, utan det de vill är att hon ska tänka en gång extra. Här kan ni läsa det inlägget -- http://casajonna.blogg.se/2014/february/hej-isabella-lovengrip.html

Eller kanske bara är jag som reagerar på sådana inlägg som bloggare lägger upp, visst hon kanske vill provocera och ja det lyckades hon riktigt bra med!

 

 

 

Örebro

Hänger knappt med själv i vad som händer, men idag fick jag reda på att den 1 mars redan så kommer vi att bo i ÖREBRO. 
Helt sjukt att det kunnat gå så snabbt, men har redan slängt ihop en kartong med kläder och är väl bara att fortsätta med allt annat som finns i rummet, 3 veckor på oss, kämpakämpakämpa

Liten bild på huset, nedrevåningen är vår, bättre bilder kommer sen

Klänning hit och klänning dit

Det värsta med att ta studenten måste nog vara att man behöver ca 5 olika "finare" klänningar till denna vår. Det är så mycket som kommer hända, dock är det bara kul men så himla knepigt att hitta just the one

Studiedag

Onsdag, lill-lördag och samtidigt ledig, hur skönt som helst. 
Har varit hundvakt och senare på dagen (mot lunch) drog jag hem till Emma för att käka tillsammans med henne och även snacka en massa om allt mellan himmel och jord, men speciellt STUDENTEN - 127 dagar kvar!!!!!!

Eftersom min iPhoto vägrar fungera så fick det bli en bild från Lucia