Erikssonfelicia!

Första skoldagen

Började väl inte sådär på topp, vaknade av att Sandra ringde krin 08:30, börjar alltså 08:40... 
men kastade mig ur sängen, slängde på de första kläderna jag såg, kladdade på smink bäst jag hann och bokstavligen sprang till skolan, aldrig varit så stressad!! 

Men började med en rejäl rivstart och gick i skolan full dag, hade info om Åre på sista lektionen, man börjar ju helt ärligt längta mer och mer efter att för första gången få ställa sig på domdär skidorna och ta reda på vad det är alla snackar om och även älskar. 

hahahha jag ser helt ärligt bara galen ut på detta foto... 

människans bästa vän

Låter bilderna tala för sig själva, kan bara säga att mina tårar rann ner för kinderna när jag såg dessa och tänkte på hur mycket mina egna hundar betyder för mig 

Örebro - Brynäs

Avslutade mitt lov på topp! Åkte till Örebro med pappa strax efter träningen, fick fetaste platserna, matchen började lite skakigt men slutade med en självklar 3-6 seger till vårt älskade Brynäs. 
Ligger nu hemma i sängen och kollade precis ifatt PH avsnittet från igår och idag så nu är jag med på banan igen, imorgon börjar verkligheten, på Torsdag ska jag till Örebro på en liten intervju/introduktion på min kommande praktikplats, så himla ivrig!! 

btw. Fick ett toppen snällt tips av en tjej i min klass idag, hon hade sett att jag lackat satan på PH som visades via tv3play och sa att jag kunde se det avsnittet på swefilmer istället. Hade inte alls tänkt på det och tur att man har räddare i nöden alltså! :D

<a title="Erikssonfelicia" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=589662&mid=27756&f=true" target="_blank"><img alt="Erikssonfelicia" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=589662&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>

Sista dagen av frihet

Idag är sista dagen på lovet, började även denna dag med sovmorgon, dock vaknade jag innan 11 så det är ju ett framsteg! Käkat frulle och hunnit fått ett grymt bra samtal, det var från örebrokompaniet och dom berättade att dom accepterar min praktikplats under hela våren, åååh ni anar inte lättnaden nu! Dagens aktiviteter är följande, handboll med småtjejerna och sen avslutar jag mitt lov på bästa tänkbara sätt, Örebro - Brynäs med pappa, nu jävlar ska vi visa varför vi är i toppen och Örebro långt nere i botten, krossa!!

A-K

Så, tv3play vägrar ju fungera och jag har därför endast sett typ 10 minuter av dagens avsnitt. Men bara det fick mig att vilja spy. 
A-K kommer alltså in och Anja börjar böla för det med Samir tas upp och sen börjar Aina böla för hon erkänner för A-K och sen kunde jag inte se mer, yeeeey!!

Älskar dock Niklas reaktion, verkligen ba, jaha hur ska jag lyckas rädda detta då....

bakom fasaden

1. Jag är extremt mörkrädd

2. Jag tror på spöken, andar, demoner, kalla dom vad ni vill jag tror att de finns!

3. Jag andas knappt genom näsan vilket resulterar i att jag sitter med käften öppen 24/7

4. Jag är väldigt social och älskar att lära känna nya människor

5. Jag älskar att skratta

6. Jag har lätt för att få känslor för någon, för lätt helt enkelt

7. Jag älskar uppmärksamhet och att synas och höras, kan nog därför uppfattas som lite för mycket för vissa människor

8. När jag var liten höll jag på att drunkna vilket resulterat i att jag hatar djupt vatten, klarar inte av att vara under vatten en längre stund då jag får panik och klarar inte av folk som klänger på en när man är i vatten

9. Jag har så många planer på vad jag vill göra efter studenten och ändå känner jag mig helt vilsen.

10. Jag klarar inte av att kolla på känsliga filmer utan att relatera till det verkliga livet och brista ut i totalt förstörande gråtande 

It's PH bitch

Ikväll drar äntligen PH igång igen, som jag längtat och funderat om jag har blivit knäpp som missat typ varje avsnitt, men nejdå nu äre på G igen och som alla vet och säkerligen längtar efter är att ikväll kommer det in en ny spelar. MEN är hen verkligen så himla ny för spelet? 

Aina och Emelie reagerar väldigt glatt på vem personen är samtidigt som Niklas ser väldigt fundersam ut. 

Jag spånade först på om det var Magdalena som skulle komma in, men sen tänkte jag bara, vem vill ens ha henne där? 
Så har många försökt att få mig inse att det är A-K som kommer in och idag när jag satt och kollade på olika bloggar så hittade jag detta inlägg. Nu är jag faktiskt övertygad om att det är A-K som kommer in ikväll, lite tråkigt då jag inte tycker om henne och vill se lite nya spelare, tråkigt med samma människor, samma par, samma drama osv. Men vi får väl hoppas att det blir lite drama över det hela med tanka på lilla Niklas "små" misstag.

Måndag

Ny vecka, nya möjligheter så att säga. 

Började min vecka med en rejäl sovmorgon typiskt när man försöker någorlunda att ställa tillbaka dygnsrytmen, menmen det är inte alltid det fungerar...
Varit ute på en prommis med min syster, gick runt Grindberga, för er som vet vart det ligger. Tog en liten omväg hem så blev lite längre än tänkt. 
Nu ligger jag i sängen och kollar ut genom fönstret medans det bara blir mörkare och mörkare ute, så himla trist väder nu för tiden!! 

Veckan kommer se ut som följer, Dagen till ära ska jag lata mig framför datorn, plugga lite, kolla PH, ja men bara vara helt enkelt. 
Imorgon är dagen fullspäckad med massa skoj! Ska först ut och söka praktikplats, träningarna med småtjejerna drar igång kring 16 och efter det hämtar pappa upp mig för då ska vi på Hockey, lovely!!

Annars börjar skolan på Onsdag, praktik torsdag - fredag (om jag hinner skaffa någon plats, PANIIIIK) 
Match med tjejerna i helgen och annars ska jag bara packa och planera inför Åre som jag åker till nästa Tisdag. 

Jag kan ju bara säga att jag ber till högre makter att jag inte bryter något, första gången i mitt liv ska jag åka skidor, kommer nog dö eller något!

 

2014

Året har börjar rulla igång och hittills har jag inte gjort mycket vettigt faktiskt, gårdagen spenderade jag och pyrro i sängen, soffan hemma hos Amela och soffan hemma hos mig, bara latat oss och ätit massa onyttigt, det är så man ska börja ett nytt år tycker jag, fan nyttig kan man vara resten av året, haha 

Idag åkte pyrro hem och jag tog mig ut på en promenad eftersom jag knappt varit utomhus på hur länge som helst, ska snart möta upp Emma för en promenix och snacka om allt som hände på nyår även, sen ska jag väl kasta mig i duschen och gosa ner mig i sängen för att försöka börja på en uppgift som ska vara inne om ungefär en vecka. Skolan börjar närma sig med stormsteg och det är väl även dags att vända tillbaka dygnen snart! 

Nu håller jag bara tummarna för att 2014 ska bli ett lika grymt bra år som 2013 var!