Erikssonfelicia!

En bal på slottet

I Lördags var det dags för bal och herregud vad skoj det var, alla var så fina, stämningen var på topp och jag önskar jag kunde återuppleva dagen 100ggr om! 

Lilla My

Kvällen och natten igår spenderades tillsammans med Emma och Amela i jakt på hennes söta lilla Kissekatt My som sprungit bort. 

Vi cirkulerade runt i ungefär 3 timmar och fick äntligen syn på henne, men hon sprang tyvärr iväg när vi kom i närheten

Så det jag vill med dett inlägg är att om ni sett henne, med största sannolikhet vid Statoil, så hör av er så fort som möjligt, alla tips är bra! 

 

snaaaaaart

Nu är det inte mycket kvar, på Lördag är det bal, om 29 dagar är studentmiddagen (aka mitt gymnasiearbete avklarat) och om 36 dagar tar jag STUDENTEN, äntligen är det min tur, min tur att få skina, min tur att få ha den fina klänningen, sminka sig fint och lägga ut massa pengar på massor med ytliga saker, love it!! 

men innan dessa 36 dagar är slut så ska jag hinna med 

1.gymnasiearbetet 
2. en uppgift som sammanfattar en hel kurs 
3. läsa en engelskabok + bokrecension
4. Hörförståelse, läsförståelse och muntligt nationella i engelska 
5. Redovisa om en resa
6. Hålla i en aktivitet för klassen

Men det är lugnt, jag kämpar vidare, min magkatarr blir värre och studenten kommer närmre, let's do this, kommer vara så jäääääävla värt det!!! 

p.s alla ni som har lika jävligt som mig, tänk positivt, VI SKA TA STUDENTEN!!!!!!!!

 

hinner knappt andas

Rubriken säger väl allt just nu, är det inte gymnasiearbetet så är det en redovisning och är det inte det så är det en inlämning, TAR ALDRIG SLUT!!! 

Det värsta är att jag ligger inte efter med något, det är bara just att alla lärare har kastat på oss ALLA uppgifter samtidigt för de i panik kommer på att "justjävlar, den 26e ska datorerna vara inlämnade..."
Men bara att göra det bästa av situationen och plugga som satan, just därför bloggen fått ligga lite på is den senaste tiden och kommer nog göra det en tid framöver också, skriver ändå ba om massa plugg annars så ;) 

Veckan som gått iaf; legat hemma med magkatarr eller något, spytt och mått dåligt yeeey, firat valborg med mina brudar, tagit spexfoto, överraskat familjen med julias hemkomst och sen hängt utanför skolan med alla studenter, jappjapp kul vecka! 

p.s snott alla bilder av Sandra hihi

Upp