Erikssonfelicia!

Tisdag

Idag äre alltså Tisdag, livet rullar på som vanligt och varit i skolan för första gången på en vecka, kändes faktiskt väldigt skönt att träffa alla igen! 
Malta börjar närma sig och alla arbeten som ska in innan vi ska åka är inte alldeles för många, som tur är, har någon inlämning som ska göras, lite uppgifter i ett häfte och sen har vi inplanerat två prov som ska fixas, sen åååååker vi, är så nedrans nervös däremot. 

Kommer även ha en blogg tillsammans med de andra som är där nere och antar att jag inte kommer vara så himla pepp på att sitta och skriva här just varenda dag, så kommer la länka den här till er solstrålar sen när det närmar sig lite mer. 

Tänkte bjuda på lite bilder nu när jag bara haft en massa gamla bilder till er nu. 

Smakade på denna, men var helt klart under förväntan, smaka ba, ja vanlig choklad helt enkelt!

Jobbat lite på ICA som ni redan vet 

I Lördags skjutsade min far mig på cykeln genom örebro när vi skulle hem. 

och äntligen har solen och våren kommit till oss, blir så lycklig av solen och det märks på alla andra också att vi går mot ljusare tider!

effektiv dag

 

 

Match med brudarna i Hallsberg, Till arboga för att hänga lite och skänka pengar till Sandras och Jullans projektarbete, hängt med Amela som även fick mig att gå med på nån fest på Vasa, hem till Örebro för att möta upp mamma och pappa på o'learys för att kolla mello sen nu har jag äntligen kommit hem, bytt om till sovkläder och hann precis se Alexanders match som inte var alldeles för lång så att säga! 

och sen var även denna dag över!

Örebro

Då var man hemma i Örebro igen, haft ett gäng supermysiga dagar i Arboga, varit på 100-dagarsfesten, umgåtts med Hanna och Johan och snackat en massa skit med mina vänner, mysmys. 

Däremot har jag inte varit i skolan på typ hela veckan, måndagen slutade vi tidigare och uppföljde den med jobb på ICA, sen efter det har jag varit sjuk, snacka om otur, missat både högskolebesök i Örebro och Västerås. :( 
Så nu ligger man här, däckad i myshörnan, 39graders feber, förkyld och mår helt enkelt värre än vad jag ser ut just nu = Förfärligt! 

Ingen praktik för min del imorgon, helgen bjuder på match med tjejerna och på söndag ska vi fira Johan som fyller hela 25år, gammalgammal.... :) 

Nostalgi

Herregud, sitter och pratar med Felicia och vi började snacka om massa gamla låtar som man lyssnade på, ojojoj! fjortistiden var grejer det! 

Det finns ju allt från Johan Badh, Mellony, sommarpojkarna, Basshunter, kobojsarna, you name it, kan varje låt utan tvekan! 
Det var under denna tid som man lyssnade på musiken i mobilhögtalarna eller ur sin walkman telefon med Sony ericson hörlurar som alltid glappade, och sen att ens högsta mål i livet var att snaaaart skulle man fylla 16 och då ni, då fick man dra på SBN och Elverket i Stockholm, det var grejer det!

Sen glömmer vi inte då man var så himla krim så man fejkade sitt personnummer för att komma in på Playahead flera år tidigare, alla långa nätter framför skype med massor av random människor, då man använde bilddagboken dagligen, idominet fanns alltid i handväskan, killar med toffsar på benen och håret åt alla håll var så jäkla balla, puta med läpparna på varje bild var det viktigaste för att bilden skulle vara lyckad, sen de två älskade fingarna som alltid skulle upp i ansiktet och sist men inte minst, bilderna när man står med ryggen mot, håret utsläppt och stå på något snyggt sätt så rumpan putar lite ;)

p.s kollar ni längst ner så finns lite smaskiga länkar till lite nostalgi låtar ;) d.s

 

http://www.youtube.com/watch?v=hbJrktI7-6U

http://www.youtube.com/watch?v=PxStlOxtvFQ

http://www.youtube.com/watch?v=lYdVEma-xs0

http://www.youtube.com/watch?v=Ykwu_fWtACM

nu börjar nedräkningen

Äntligen kan vi få börja vår nedräkning mot studenten, skylten sitter uppe och dagarna bara minskar och minskar. 

99 dagar till studenten, 18 dagar till Malta och endast 66 dagar till balen, herregud så mycket att se framemot!!!!

etthundra

Gårdagen bjöd på 100 dagar till studenten, och det firades med party på källarn, toppen bra kväll och idag är man helt klart riktigt sliten, med det äre värt!

Helgen

mitt i all bloggtorka så ska jag dela med mig av min helg, yeeey tänker ni, neeej tänker jag! 
Drog ut med Amela och några fler, livet rullade väl så att säga, slänger upp bilder istället för att förklara i ord, då det t.ex. inte finns några ord eller minnen hehe...

5 saker

Gjorde för inte så länge sedan en lista om 10 saningar och tänkte nu lista upp 5 saker som jag verkligen vill göra.

1. Åka på resa genom Afrika med de Rosa Bussarna 

2. Bila genom USA 

3. Bada med delfiner 

4. Jobba/bo utomlands 

5. Gifta mig, skaffa barn och bo i ett fint hus