Erikssonfelicia!

Kategori: nostalgi

Två veckor kvar

Engelskakurs med Kurt, shopping, solat på taket, sprungit en sväng och bara tagit det lugnt, ungefär så har väl min måndag sett ut, fått lite färg på kroppen och hittat en jätte fin topp, nu blir det käk, fika och sen äre dags att göra sig iordning för 4 nya dagar av praktik!

Nostalgi

Herregud, sitter och pratar med Felicia och vi började snacka om massa gamla låtar som man lyssnade på, ojojoj! fjortistiden var grejer det! 

Det finns ju allt från Johan Badh, Mellony, sommarpojkarna, Basshunter, kobojsarna, you name it, kan varje låt utan tvekan! 
Det var under denna tid som man lyssnade på musiken i mobilhögtalarna eller ur sin walkman telefon med Sony ericson hörlurar som alltid glappade, och sen att ens högsta mål i livet var att snaaaart skulle man fylla 16 och då ni, då fick man dra på SBN och Elverket i Stockholm, det var grejer det!

Sen glömmer vi inte då man var så himla krim så man fejkade sitt personnummer för att komma in på Playahead flera år tidigare, alla långa nätter framför skype med massor av random människor, då man använde bilddagboken dagligen, idominet fanns alltid i handväskan, killar med toffsar på benen och håret åt alla håll var så jäkla balla, puta med läpparna på varje bild var det viktigaste för att bilden skulle vara lyckad, sen de två älskade fingarna som alltid skulle upp i ansiktet och sist men inte minst, bilderna när man står med ryggen mot, håret utsläppt och stå på något snyggt sätt så rumpan putar lite ;)

p.s kollar ni längst ner så finns lite smaskiga länkar till lite nostalgi låtar ;) d.s

 

http://www.youtube.com/watch?v=hbJrktI7-6U

http://www.youtube.com/watch?v=PxStlOxtvFQ

http://www.youtube.com/watch?v=lYdVEma-xs0

http://www.youtube.com/watch?v=Ykwu_fWtACM

Upp